Go to content
420,00 € / 7 d
Price includes 1 person.

Merchant

Tres Hombres Adventure Oy info@treshombres.fi +358405047777 Company id: 2531167-3 Merchant terms

Kalustona käytämme retkikäyttöön soveltuvia yksikkö- tai kaksikkokajakkeja, jos haluat tuoda oman kajakkisi se on myös mahdollista. Tarvittaessa kauttamme saat vuokrattua retkeilyvälineet käyttöösi retken ajaksi, ellet omista omia välineitä.

Vallitsevat tuuliolosuhteet voivat aiheuttaa reitti- ja aikataulumuutoksia. Myös retken peruuntuminen on mahdollista, jos keliolosuhteet eivät salli turvallisen retken toteuttamista suuniteltuna ajankohtana, eikä retkeä ole mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan.

Retkillä majoitumme teltoissa sallituilla telttailupaikoilla.

Lähdemme retkille Tampereelta aamulla n. klo 10 lähtöpäivänä ja palaamme Tampereelle klo 22 mennessä tulopäivänä. Jos tulet retkelle muualta kuin Tampereelta sovimme tapaamispaikan ja retken lähtöpisteen sekä lähtöajan, niin voit tulla paikalle omin kyydein.

 

Kokemäenjoki

7 päivän melontaretki välillä Tampere - Pori on yhteensä noin 170 km. Matkan varrelle osuu 5 voimalaitosta, jotka joudumme ohittamaan maitse kantaen. Reitti mutkittelee Tampereen, Nokian, Sastamalan, Huittisten, Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan ja Ulvilan kautta Poriin. Matkan varrella yövymme Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa, joka sattuu matkan varrelle.

Päivämatkat maksimissaan n. 30 km.