Siirry sisältöön
210,00 € / 3 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Tres Hombres Adventure Oy info@treshombres.fi +358405047777 Y-tunnus: 2531167-3 Kauppiaan ehdot

Suomessa on 40 kansallispuistoa ja hyvin monet niistä sopivat erinomaisesti melontaretkeilyyn. Aloitimme kesällä 2021 retkien tarjoamisen melontaan parhaiten soveltuviin kansallispuistoihin. Kesällä 2023 on ohjelmassa viisi erilaista ja hienoa kansallispuistoamme : Koloveden, Puurijärven ja Isosuon, Saaristomeren, Tammisaaren ja Päijänteen kansallispuistot. Retkille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa.

Kalustona käytämme retkikäyttöön soveltuvia yksikkö- tai kaksikkokajakkeja, jos haluat tuoda oman kajakkisi se on myös mahdollista. Tarvittaessa kauttamme saat vuokrattua retkeilyvälineet käyttöösi retken ajaksi, ellet omista omia välineitä.

Vallitsevat tuuliolosuhteet voivat aiheuttaa reitti- ja aikataulumuutoksia. Myös retken peruuntuminen on mahdollista, jos keliolosuhteet eivät salli turvallisen retken toteuttamista suuniteltuna ajankohtana, eikä retkeä ole mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan.

Retkillä majoitumme teltoissa kansallispuistojen sallituilla telttailupaikoilla.

Lähdemme retkille Tampereelta aamulla n. klo 10 lähtöpäivänä ja palaamme Tampereelle klo 22 mennessä tulopäivänä. Jos tulet retkelle muualta kuin Tampereelta sovimme tapaamispaikan ja retken lähtöpisteen sekä lähtöajan, niin voit tulla paikalle omin kyydein.

 

Etelä-Konnevesi

Etelä-Konneveden kansallispuisto on perustettu vuonna 2014. Pinnanmuodoiltaan kansallispuiston alue on järvimaiseman ja jylhien kallioiden sekoitus. Länsi- ja pohjoisosissa maisema on aavan selkäveden ja laveiden silokallioden hallitsemaa. Etelässä ja idässä on sokkeloista saaristoa, korkeita mäkiä ja murroslaaksoja.

Saaret ovat Etelä-Konneveden kansallispuistoa hallitseva elementti.

Päivämatkat maksimissaan n. 20 km.