Siirry sisältöön
210,00 € / 3 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Tres Hombres Adventure Oy info@treshombres.fi +358405047777 Y-tunnus: 2531167-3 Kauppiaan ehdot

Suomessa on 40 kansallispuistoa ja hyvin monet niistä sopivat erinomaisesti melontaretkeilyyn. Aloitamme kesällä 2021 retkien tarjoamisen melontaan parhaiten soveltuviin kansallispuistoihin. Kesällä 2021 on ohjelmassa viisi erilaista ja hienoa kansallispuistoamme : Koloveden, Linnansaaren, Saaristomeren, Tammisaaren ja Päijänteen kansallispuistot. Retkille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa.

Kalustona käytämme retkikäyttöön soveltuvia yksikkö- tai kaksikkokajakkeja, jos haluat tuoda oman kajakkisi se on myös mahdollista. Tarvittaessa kauttamme saat vuokrattua retkeilyvälineet käyttöösi retken ajaksi, ellet omista omia välineitä.

Vallitsevat tuuliolosuhteet voivat aiheuttaa reitti- ja aikataulumuutoksia. Myös retken peruuntuminen on mahdollista, jos keliolosuhteet eivät salli turvallisen retken toteuttamista suuniteltuna ajankohtana, eikä retkeä ole mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan.

Retkillä majoitumme teltoissa kansallispuistojen sallituilla telttailupaikoilla.

Lähdemme retkille Tampereelta aamulla n. klo 10 lähtöpäivänä ja palaamme Tampereelle klo 22 mennessä tulopäivänä. Jos tulet retkelle muualta kuin Tampereelta sovimme tapaamispaikan ja retken lähtöpisteen sekä lähtöajan, niin voit tulla paikalle omin kyydein.

 

Linnansaari

Linnansaaren kansallispuisto on suomalaista järviluontoa parhaimmillaan. Satojen saarten ja luotojen kansallispuisto on saimaannorpan ja kalasääsken valtakuntaa. Ihmisen ja luonnon rinnakkaiselo näkyy vanhoina kaskimetsinä ja perinnemaisemina.

Linnansaaren kansallispuiston saaristoluonto on monivivahteista; karut rantakalliot vaihtuvat vehmaiksi lehtometsiksi saarten sisäosiin mentäessä. Puiston perinnemaisemia ylläpidetään uudelleen aloitetulla kaskeamisella, niittämällä ja laiduntamalla.

Linnansaaren ympäristö on eräs saimaannorpan (Phoca hispida saimensis) parhaista elinalueista, missä näitä
Saimaan alkuasukkaita elää noin 50 yksilöä.

Päivämatkat maksimissaan n. 20 km.