Siirry sisältöön
Luonterin melontaretki 9.-11.8.2024
210,00 € / 3 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Tres Hombres Adventure Oyinfo@treshombres.fi+358405047777Y-tunnus:2531167-3Kauppiaan ehdot

Kalustona käytämme retkikäyttöön soveltuvia yksikkö- tai kaksikkokajakkeja, jos haluat tuoda oman kajakkisi se on myös mahdollista. Tarvittaessa kauttamme saat vuokrattua retkeilyvälineet käyttöösi retken ajaksi, ellet omista omia välineitä.

Vallitsevat tuuliolosuhteet voivat aiheuttaa reitti- ja aikataulumuutoksia. Myös retken peruuntuminen on mahdollista, jos keliolosuhteet eivät salli turvallisen retken toteuttamista suuniteltuna ajankohtana, eikä retkeä ole mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan.

Retkillä majoitumme teltoissa sallituilla telttailupaikoilla.

Lähdemme retkille Tampereelta aamulla n. klo 10 lähtöpäivänä ja palaamme Tampereelle klo 22 mennessä tulopäivänä. Jos tulet retkelle muualta kuin Tampereelta sovimme tapaamispaikan ja retken lähtöpisteen sekä lähtöajan, niin voit tulla paikalle omin kyydein.

Lähtöpaikka Lotjasaaren venesatama, Anttola, osoite : Lotjasaarentie

 

Luonteri

Etelä-Savossa Mikkelin, Juvan ja Puumalan alueella sijaitseva kirkasvetinen Saimaan pohjoispäässä oleva järvenosa. Järvi soveltuu hyvin melontaretkeilyyn ja Luonterin rannalla kohoaa jylhänä Neitvuori, jota kutsutaan myös Savon Sveitsiksi. Luonterilla voi myös nähdä saimaannorppiakin ja alueella on useita retkisatamia.

Päivämatkat maksimissaan n. 20 km.