Siirry sisältöön
Tammisaaren kansallispuiston melontaretki 19.-21.7.2024
210,00 € / 3 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Tres Hombres Adventure Oyinfo@treshombres.fi+358405047777Y-tunnus:2531167-3Kauppiaan ehdot

Suomessa on 40 kansallispuistoa ja hyvin monet niistä sopivat erinomaisesti melontaretkeilyyn. Aloitimme kesällä 2021 retkien tarjoamisen melontaan parhaiten soveltuviin kansallispuistoihin. Kesällä 2023 on ohjelmassa viisi erilaista ja hienoa kansallispuistoamme : Koloveden, Puurijärven ja Isosuon, Saaristomeren, Tammisaaren ja Päijänteen kansallispuistot. Retkille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa.

Kalustona käytämme retkikäyttöön soveltuvia yksikkö- tai kaksikkokajakkeja, jos haluat tuoda oman kajakkisi se on myös mahdollista. Tarvittaessa kauttamme saat vuokrattua retkeilyvälineet käyttöösi retken ajaksi, ellet omista omia välineitä.

Vallitsevat tuuliolosuhteet voivat aiheuttaa reitti- ja aikataulumuutoksia. Myös retken peruuntuminen on mahdollista, jos keliolosuhteet eivät salli turvallisen retken toteuttamista suuniteltuna ajankohtana, eikä retkeä ole mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan.

Retkillä majoitumme teltoissa kansallispuistojen sallituilla telttailupaikoilla.

Lähdemme retkille Tampereelta aamulla n. klo 10 lähtöpäivänä ja palaamme Tampereelle klo 22 mennessä tulopäivänä. Jos tulet retkelle muualta kuin Tampereelta sovimme tapaamispaikan ja retken lähtöpisteen sekä lähtöajan, niin voit tulla paikalle omin kyydein.

 

Tammisaari

Tammisaaren kansallispuisto koostuu suojaisesta saaristosta, silokallioista ja labyrinttimaisista saarisokkeloista,
joihin merikotka tuo villin luonnon tunnelmaa. Kansallispuistossa näemme kajakilla liikkuessamme lukemattomia luonnonsatamia ja sileitä kalliorantoja, vierailemme myös Jussarössä ja Rödjanissa. Jussarössä näemme Suomen ainoan aavekaupungin ja tutustumme alueen kaivoshistoriaan.

Päivämatkat maksimissaan n. 20 km.